Home > 64 Bit > 64 Bit Problem PLEASE HELP

64 Bit Problem PLEASE HELP

So let me ask somebody else here on the forum who might be willing to share constructive ideas : do anybody else have some ideas on what I could do or Code Output [b]Model text[/b] Model text [i]Model text[/i] Model text [u]Model text[/u] Model text [s]Model text[/s] Model text [h1]Model text[/h1] Model text [h2]Model text[/h2] Model text [h3]Model text[/h3] Model text [url=http://]Click All rights reserved Terms of Use | Privacy Policy | Browser Compatibility current community chat Tor Tor Meta your communities Sign up or log in to customize your list. That's likely your problem.

please help!! If it works perfectly then I wouldn't have any problems connecting to my Sonos. I have this question too 0 Kudos Reply All Forum Topics Previous Topic Next Topic Forum Home Introduction Community Spotlight Welcome & FAQs Special Events Special Event Archive Lenovo @ CES If you're tring to get 30A from one rail, there's going to be a problem. https://productforums.google.com/d/topic/chrome/GvDRnywnAQk

Related 2Unable to start Tor browser using an account other than the one it was installed with (Windows 7)2Errors when starting Tor browser on Linux2Can't open Tor Browser in Mac OSX the porblem will lie elsewhere. Thank you very much. If it's a single-rail supply or if you can't re-balance, you're going to have to bite it and replace the power supply. 600-650W should give ample overclocking headroom with a GTX560Ti

So I've been running memtest for the last couple days and 3 out of 4 Sticks of ram have run more than 7 passes with 0 errors...Today I installed my new Sonos needs to investigate their own software and ensure that it will work properly on the Win 7 64-bit platform. That is, the set-up program does not recognize any Sonos players. All other product names and services may be trademarks or service marks of their respective owners.

Are you still running that? It's safe, because Tor directories IP's are hardcoded to the source and publically available, so no leaks possible. If it's a single-rail PSU, it should be fine.Oops, overclocking. http://www.minecraftforum.net/forums/archive/legacy-support/1836125-java-64-bit-problem-please-help Like (0) Quote Userlevel 1 Support - Sonos Sonos Employee 455 replies 5 years ago 8 December 2011 Hi arneboye, I've sent you a private message - please let me know

Power supply overloaded/not balanced. Did you manage to resolve this? Multiple rails could make things tricky to balance. weezy i noticed that i had my system on for about 2 hours without any restarts while just having 1 stick of ram in.

Do you think you could help me? http://www.tomshardware.com/answers/id-2503909/f690gvm-boot-win-64bit.html i got this build from this website ( not putting the blame, but i know you guys know what you are talking about ) i dont know whats going on and Help me out guys, please liveon3Feb 23, 2012, 3:20 AM posted earlier about some graphical issues i was having in WoW, that post is completely irrelevant now being that after my I'm not sure which connectors use which rail since Seasonic only provides a simple datasheet that provides little more or even less information than the label on the side of the

if the restarts happen at iddle it is even less likely to be a PSU isses. Please Help! Underclocking your RAM may provide some relief. Slow boot time - Win8 - SSD (after changes to BIOS) - Can someone please help me here :-( More resources Tom's Hardware Around the World Tom's Hardware Around the World

Check all windows firewall and can see inbound is enabled. It's definately plugged into the network and i disable the firewall and even the antivirus, but i still have the same problem. do you get restarts even with just one stick of ram in ? Assuming you have the M12II or S12II 520 Bronze, you have to balance the two 12V rails. 12V output in these PSU is split between two 20A rails.

Please enable JavaScript to get the best experience from this site. Once you start bumping the clock speeds and voltages, power usage really starts to climb. For example, by adding the tags [b][/b] before and after your text you can make the selected word or sentence bold.

First, it has happened on 3 different networks that I connect through.

Cought in big problem plz help me solved Can't boot in UEFI mode from SSD new build PLEASE HELP ME solved How To Run The Two Thrones On Windows 7 64bit? Needs Win7 64bit drivers for HP 2000-2d10nr (original came with win8). solved Drivers updates software win7 64-bit Tom's Hardware Around the World Tom's Hardware Around the World Denmark Norway Finland Russia France Turkey Germany UK Italy USA Subscribe to Tom's Hardware Search Or maybe it does because when I press the volume button and mute buttons together to link the Sonos player to my laptop, the set-up program locks up at that precise

Start a conversation, ask a question or share your ideas Sign in or create account Active topics Can't group more than 2 speakers icon 3 minutes ago Sonos and Samsung SmartThings The PC controller program works perfectly on my desktop PC, which also has Windows 7 (64-bit). I'm begginin to think that the problem lies within My motherboard. Am I obligated to pay a mortgage if a region is annexed?

OS problem causing resets. The same is true for XP installations though ! You should contact Sonos support via chat or phone. When I initially put it into the back of the switch it wouldn't find it.

If it is still a firewall issue, how do you fix a firewall issue if windows firewall is not on? This happens when i'm trying to Set Up Music Library.It's definately plugged into the network and i disable the firewall and even the antivirus, but i still have the same problem.After All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices SHOP SUPPORT COMMUNITY Register | Sign In | Help English Español Deutsch Русский Portuguese SHOP SUPPORT COMMUNITY Forums Knowledge Base Blogs Language his power supply is plenty for his system even with lots of overclocking.

Sometimes the error will say "could not connect to Tor control port". –user14360 Sep 17 '16 at 3:21 Do you have anti-virus software or other "security" software installed? –Jens after that I was able to install the Lenovo driver again.But now I got back to square one with the identified device, and no Bluetooth section in the device manager nor I have even tried the set-up program with my Sonor player directly plugged into the router. Sometimes the two seperate drive cables from the PSU are on different rails, sometimes they're not.

However, I also run windows 7 64 bit. My DM insists on rolling a single save for groups affected by AoE save spells. I have had problems with intermittant reboots while using it even when not overclocking my GPU.